Bli kostrådgivare hos Intensivekost

Alla vet att att äta bra och träning leder till ett hälsosamt liv, mer energi och en mängd andra fördelar. Men fortfarande är det få som verkligen tänker på vad de äter och vad som är bäst för deras kropp. Det finns många olika tips, tricks, riktlinjer och dieter som du kan följa, men att hitta en diet som fungerar för dig, din livsstil och din kropp kan vara extremt svårt. Det beror helt på vad just du behöver vilket varierar mycket från person till person. Vad olika människor behöver äta beror på deras livsstil, som fysisk aktivitet och vanor. Detta gör det svårt att hitta hälsosamma recept som fungerar för dig.

Men du kanske känner att du vill få full koll på vad som är bäst för just dig. Då finns det inget bättre alternativ än att bli en kostrådgivare. Som kostrådgivare kommer du också kunna hjälpa andra med deras kost och hälsa. Intensivekost.se erbjuder utbildningar så du kan bli en licensierad kostrådgivare vilket gör att du inte bara kan allt om kost utan även kan lära andra. Med deras distansutbildningsprogram kan du bli en kostrådgivare på så lite som tre veckor. Under dessa veckor kommer du att gå på ett antal onlinekurser, studera på egen hand och sedan ha en helg i Stockholm. Där ska du laga mat, kolla några hälsoanalyser för att den sista dagen ha en examination.

Efter denna intensiva kostrådgivarutbildning kommer du att bli en legitimerad kostrådgivare med stor kunskap som du kan använda för att hjälpa andra att få ett hälsosammare liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *