Hybrida möten – Det nya inom digital mötesteknik

Det senaste året har gått igenom ett enormt test, men det har också gett oss en nya mötesformer. En av dessa är hybridmöten där interaktion sker mellan de faktiska mötesdeltagarna och de digitalt uppkopplade mötesdeltagarna. I takt med att kontor och arbetsplatser gradvis öppnar igen kan den här typen av möten bli vanligare. Men för att dessa blandade möten ska fungera bäst måste man tänka på det.

Så undviker du fallgroparna med hybridmöten

Några av de fallgropar som har blivit uppenbara genom pandemin och digitala möten är att informella samtal blir mindre och färre, vi kan inte läsa andra människors kroppsspråk i mötet, spontanitet och kreativitet minskar och det är svårare att upprätthålla. fokusera på mötet. När det kommer till blandade möten är dessa fallgropar minst lika viktiga som att undvika, om inte viktigare.

Ljus & AV-teknik erbjuder hybrida möten

LAV erbjuder helhetslösningar för digitala möten och kör just nu kampanj på mötesteknik för hybridmöten. Detta är en allt-i-ett lösning där du som kund får tekniken som ingår i deras paket samt installation, montering och utökad produktgaranti i 3 år till en låg månadskostnad. Dem erbjuder bland annat hybridmöten för upp till 6 personer samt tre olika paket beroende på storlek av mötesrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *