Minimera din fastighets kostnader

Om du är ägare av en fastighet vill du självklart kunna sänka kostnaderna så mycket som möjligt. Däremot är det såklart svårt att hitta något som kan spara pengar utan att det påverkar människorna som bor i din fastighet. Det är här Bygglovsgruppen kommer in i bild. Genom en energideklaration kan du se var du kan spara pengar och minska energikostnaderna i din fastighet. Långsiktigt kan du spara mycket pengar på att göra enklare ingrepp så som att använda bättre isolerade fönster eller en annan ventilation.


Hur gör man en energideklaration? Det är inget man gör på egen hand, utan det krävs att en expert gör en sådan uträkning. Bygglovsgruppen har hjälpt många att spara pengar genom energideklarationer av byggnader. Bygglovsgruppen kommer att utfärda en energideklaration till din fastighet genom att använda sig av verktyg som värmekameror och laserverktyg m.m. för att mäta fastighetens olika parametrar. Detta gör att de kan förstå fastighetens skick i detalj och sedan kunna ge rekommendationer om hur man kan minska kostnaderna för exempelvis uppvärming.

Bygglovsgruppen tillhandahåller även andra tjänster som energiberäkningar och bygglovsritningar. Energiberäkning ska göras för nybyggen innan projektet går igång. Därefter ska det sedan genomföras en energideklaration när fastigheten är på plats. Söker du energiberäkningar i Stockholm, Helsingborg eller Göteborg ska du kontakta bygglovsgruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *