Oculus Link-kablar: Hur de fungerar och varför du kommer att älska dem

Oculus har tillkännagivit Oculus Link, en ny funktion som gör det möjligt för användare att använda sin dator för att spela Oculus Quest-spel med högre grafik. Detta är ett stort steg framåt för Oculus, eftersom det gör det möjligt för användarna att uppleva kraften hos en högklassig speldator med bekvämligheten hos Oculus Quest. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur Oculus Link fungerar och varför du kommer att älska det!

Oculus Link-kablar – vad de är och hur de fungerar

Oculus Link är en Oculus Rift-kompatibel kabel som gör det möjligt för Oculus Quest-användare att ansluta till en dator och använda dess kraft för att driva dina VR spel. Oculus Link-kablar fungerar med både Oculus Quest, Oculus Quest 2 och Oculus Rift S. Med hjälp av din dator kan du få bättre grafik och högre uppdateringsfrekvenser i ditt headset.

Fördelarna med Oculus Link

Oculus Link är en VR-funktion för Oculus som gör att du kan spela Oculus Rift-spel på din Oculus Quest. Oculus Link använder en USB-kabel för att ansluta din Oculus Quest till din Oculus-aktiverade dator. När du är ansluten kan du använda Oculus Rift-spel och appar på din Oculus Quest. Du kan också spela Oculus Rift-spel i högre upplösningar och uppdateringsfrekvenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *