Bilden visar ett rum som målas eller tapetseras om. Stuckaturer kan skapa snygga inslag även i nyare byggnader och skapa en mer tidlös inredning.

Picment.se – Stuckatur på ett enkelt sätt

Med stuckatur från Picment.se kan du njuta av vackra stuckaturer även i mer moderna byggnader. Stuckatur är en dekorativ teknik som har använts i århundraden för att pryda väggar och tak i byggnader.

Men det behöver inte bara vara för historiska eller äldre byggnader. Med stuckatur kan du också njuta av vackra dekorationer även i mer moderna byggnader. Det är en unik och elegant känsla som kan lyfta hela rummet och ge det en känsla av elegans och stil.

Oavsett om du vill använda det för att förbättra det estetiska utseendet i ditt hem eller på en kommersiell fastighet, är stuckatur ett utmärkt val som ger ett tidlöst uttryck.

Hur du kan skapa kreativare inredning med tapeter

Tapeter är en fantastisk resurs för att skapa en unik atmosfär i ditt hem. Oavsett om du gillar mörka och dramatiska väggar eller ljusa pasteller, finns det en tapet för varje smak och stil.

Men hur kan du använda dem för att skapa en kreativare inredning? Nedan följer några tips och idéer som hjälper dig att experimentera med dina tapeter och skapa en uppslukande miljö.

Var modig med färg från Picment.se

Tapeter kommer i alla tänkbara färger, så varför inte utmana dig själv och välja en som sticker ut ur mängden? Om du brukar välja neutrala färger som vitt och grått, välj istället en tapet i en djupblå eller skoggrön ton. Om du vågar, kan du även experimentera med färgglada mönster från Picment.se för att verkligen låta din personlighet lysa igenom i ditt hem.

Skapa en accentvägg enkelt med färg eller tapet

En accentvägg är en perfekt möjlighet att använda en tapet för att ge ditt rum en extra dimension. Välj gärna en tapet som passar till övriga färger i rummet och placera den bakom soffan, sängen eller skrivbordet. Det kommer ge en spännande fokus punkt och lyfta hela rummet.

Kombinera olika mönster tillsammans med stuckatur

En annan spännande plats att använda tapeter är på taket. Kombinera mönster och färger för att skapa en dramatisk effekt. Du kan också använda flera olika tapeter på väggarna för att skapa en mer eklektisk stil. Ta gärna denna idé ett steg vidare genom att blanda mönster och färger från olika kulturer för att skapa en intressant fusion stil med stuckaturer.

Låt tapeterna från Picment.se tala för sig själva

Om du har en tapet som har ett starkt mönster, behöver inte resten av rummet ha alltför mycket dekorationer. Låt tapeterna tala för sig själva genom att välja naturliga material som trä eller konstgjorda växter för en enkel och elegant inredning. Lys gärna upp ditt rum genom att välja olika passande ljustillbehör.

Testa olika paneler eller stuckaturer

Om du inte vill tapetsera hela rummet, testa istället att använda tapeter för att skapa paneler på väggen. Detta kan enkelt göras genom att använda tejp eller mäta ut storlekarna av panelerna som du vill ha. Detta DIY-projektet ger en annan dimension till ditt rum, som med stuckatur och detta ger en möjlighet att leka med färger och mönster på ett subtilt sätt.

Det är bara fantasin som sätter gränser när det gäller att använda tapeter för att skapa en kreativare inredning. Även en enkel förändring, som att lägga till en accentvägg eller en panel, kan ha en stor effekt på utseendet i ditt hem. Så, var inte rädd för att test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *