Bilden visar en person i videomöte inom teamcoaching. Denna finns som ICF coach certifiering.

Teamcoaching – ICF coach certifiering

Teamcoaching med en distansbaserad coachutbildning går nu att utföra med en ICF-certifiering (International Coach Federation). Samt erbjuder nu en flexibel distansbaserad format. Detta låter dig således uppnå din coachcertifiering med globalt erkännande.

Möjligheten att bedriva teamcoaching genom en distansbaserad coachutbildning med ICF-certifiering (International Coach Federation) är nu verklighet. Genom att kombinera denna utbildning med den flexibilitet som en distansbaserad format erbjuder. Nu har du möjligheten att säkra din coachcertifiering med globalt erkännande.

Teamcoaching som lär dig mer om gruppledning

Detta banar väg för en spännande framtid inom teamcoaching. Där du kan guida och stödja grupper mot sina mål och framgångar, oavsett var du befinner dig geografiskt. Med betoning på professionell excellens och ackreditering från en välrenommerad organisation som ICF. På så sätt får du den trovärdighet och förmåga som behövs för att trivas och excellerar som en efterfrågad teamcoach.

Genom att förena en gedigen läroplan med fördelarna av distansinlärning, strävar programmet efter att utveckla kompetenta coacher. Som kan vägleda och stödja individer och grupper i deras strävan efter framgång och utveckling.

Här är några framträdande aspekter av coachutbildningen med ICF coach certifiering:

  1. ICF-certifiering: Utbildningen är ackrediterad av International Coach Federation, en erkänd standard inom coachningsvärlden. Genom att slutföra utbildningen uppfyller du ICF:s krav och är redo för certifieringsprocessen.
  2. Flexibelt distanslärande: Programmet levereras helt online, vilket ger dig friheten att anpassa ditt studietempo enligt din egen tidsplan och plats.
  3. Erfarna instruktörer: Instruktörerna är själva erfarna och ICF-certifierade coacher med omfattande bakgrund inom olika coachningsområden. De kommer att guida dig genom utbildningen och stödja din personliga och professionella tillväxt som coach.
  4. Praktisk träning: Genom praktiska övningar, simuleringar och verkliga fallstudier. På så sätt får du möjlighet att tillämpa dina kunskaper och färdigheter i en autentisk coachningsmiljö.
  5. Individuell uppmärksamhet: Undervisningen inkluderar personlig feedback och handledning för att stärka dina coachningsfärdigheter och främja din utveckling som professionell coach.
  6. Efterutbildningsstöd: Efter avslutad utbildning och certifiering kommer du att ha tillgång till fortsatt stöd och möjligheter till vidareutveckling inom coachningsområdet.

Genom att välja Coachutbildningen med ICF-certifiering via distansinlärning. Med det öppnar du dörren till att bli en skicklig och certifierad coach med förmågan att positivt påverka människors liv och karriärer. Utforska en värld av coachningsmöjligheter och ta dina första steg mot att bli en ICF-certifierad coach. Om du vill lära dig mer om olika utbildningar inom affärscoaching. Då kan du lära dig mer hos exempelvis Solid Affärs Coaching.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *