Billigt klinker för ditt hem

Klinkerhuset i Hässleholm AB är ett företag som har specialiserat sig på att tillhandahålla högkvalitativa kakel och billigt klinker till privatkunder och återförsäljare i Hässleholm, Skåne. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, främst i storformat, för att möta olika behov och önskemål.

Vår butik i Hässleholm och vår e-handel är våra kanaler, och det är där vi välkomnar våra kunder för att visa upp vårt sortiment och hjälpa dem att hitta rätt produkter för deras projekt. Vi tror på att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från början till slut. Därför lägger vi stor vikt vid att vara tillgängliga och hjälpsamma, både före och efter köpet.

Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter så erbjuder vi också tjänster för att underlätta monteringen av kakel och klinker. Vi har 40 års erfarenhet av plattsättning och är våtrumsbehöriga via GVK. Detta innebär att vi har den nödvändiga kompetensen och kunskapen för att säkerställa att installationen blir korrekt utförd och att badrummet blir färdigt på ett säkert och hållbart sätt.

Vi samarbetar med Bostik som vår leverantör av tätskiktssystem, vilket ger oss tillgång till högkvalitativa produkter och material för att säkerställa att ditt badrum blir säkert och hållbart.

Vårt främsta mål är att se till att kunden står i fokus genom hela processen, från val av produkter till slutmontering. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder i Hässleholm och omkringliggande områden. Välkommen till Klinkerhuset – din partner för kakel och klinker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *