Bilden visar en person som tränar. Vad är MSM pulver, silvervatten och silversalva samt vad utgör naturprodukter och naturliga kosttillskott.

Naturliga kosttillskott: Vad man bör veta

Naturliga kosttillskott och naturprodukter kan ibland ha sina fördelar. Om du funderar på att införliva naturprodukter som naturliga kosttillskott och MSM pulver i din dagliga rutin, glöm då inte följande. När det kommer till din hälsa och kost. Då ska du alltid se till så ska man alltid rådgöra med sin läkare innan eventuell användning.

Är du dock intresserad av att lära dig mer om dessa. Då är det viktigt att förstå skillnaderna mellan dessa naturprodukter. Det är bra att känna till vad exempelvis MSM-pulver är. När behövs kollagenpulver och flytande magnesium? Samt vilket funktion skulle dessa kunna inneha i din kosthållning? När man letar på nätet efter kosttillskott och naturprodukter. Då kan man många gånger hitta alternativa holistiska metoder. Du bör således överväga om det är ett alternativ som kan fungera för dig.

Det kan vara bra att känna till att vissa naturprodukter som kolloidalt silver och silvervatten eller salva, endast får säljas i en viss koncentration. Som exempelvis silvervatten och kolloidalt silver. Det betyder att det inte säljs som kosttillskott utan som rengöringsprodukter. Däremot inblandad i en salva kan många gånger vara en godkänd användning då koncentrationen av kolloidalt silver är så pass låg.

MSM pulver som kan hjälpa mot ledvärk

MSM-pulver: MSM står för metylsulfonylmetan och är en typ av svavel som hjälper till att lindra ledvärk. Det finns i många livsmedel som kött, mejeriprodukter, frukt och grönsaker.

MSM-pulver kan användas för att göra en dryck med andra ingredienser som aloe vera-juice eller citronsaft. Det kan också tillsättas i maten som ett tillskott eller tas som kapsel eller tablett.

MSM-pulver kan också bidra till att förbättra hudens utseende genom att minska rynkor och främja elasticiteten.

Kollagenpulver och flytande magnesium: Kollagenpulver är tillverkat av animaliskt protein och kan bidra till att förbättra hudens elasticitet och fuktning samtidigt som det tillför viktiga aminosyror för energiproduktion.

Flytande magnesium kan hjälpa till med muskelavslappning, vilsam sömn, förbättrad koncentration och mental klarhet.

Kollagenpulver tas vanligtvis på tom mage först på morgonen medan flytande magnesium bör tas före sänggåendet för bästa resultat.

Kolloidalt silver och silvervatten & silversalva: Kolloidalt silver är en flytande form av silver som har suspenderats i vattenmolekyler. Dessa har antiinflammatoriska egenskaper som gör det fördelaktigt för behandling av hudtillstånd som eksem eller psoriasis.

Silvervatten eller salva används lokalt på sår eller hudinfektioner för att främja läkning; de innehåller nanosilverpartiklar som har antimikrobiella egenskaper som bekämpar bakterier vid kontakt.

Naturliga hälsoprodukter, kosttillskott, pulver, vätskor och salvor har många fördelar. Dessa kan exempelvis minska inflammation, förbättra hudens utseende, främja muskelavslappning och hjälpa till med sårläkningsprocessen.

Att förstå de olika typerna av naturliga hälsoprodukter som finns tillgängliga hjälper dig att välja rätt utifrån dina individuella behov. Med så många alternativ tillgängliga nu mer än någonsin tidigare, från MSM pulver till flytande magnesium. Då har du allt du behöver för att ta hand om din hälsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *