Bläckpatroner till bra priser

För att kunna skriva ut något på papper behöver du självklart en skrivare. Men det är svårt att skriva ut saker utan bläckpatroner. Att veta vilken bläckpatron som passar din skrivare kan idag vara svårt på grund av alla olika skrivare och modeller. Men hos Eko-print kommer du hitta alla bläckpatroner du kan tänka dig behöva. Allt är självklart också noga sorterat så du bara behöver kontrollera märket på skrivaren för att hitta rätt färgpatron. De har bland annat lasertoner HP och bläckpatroner brother.

Till skillnad från färgbläckpatroner finns det också lasertoner. Dessa använder då olika tekniker. Lasertoner innehåller specialpulver bestående av kol och polymer. Vid användning smälter pulvret på papperet för att bilda bilder och text. Till skillnad från färgpatroner är lasertoner ett billigare alternativ. Detta beror på att deras livslängd är mycket längre än för bläckpatroner. Nackdelen med att använda lasertoner är att kvaliteten är något sämre och att laserskrivare vanligtvis är dyrare än bläckstråleskrivare. Dock är bläckstråleskrivare mer lämpliga för fotoutskrift.

Eko-print.se har alla olika färgbläckpatroner och lasertoner du kan behöva. De har också så kallade miljövänliga bläckpatroner, som är mycket mer miljövänliga än vanliga bläckpatroner. Detta beror på att färgerna på miljövänliga bläckpatroner återvinns från vanliga bläckpatroner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *