Köp presenning till bra priser

Presenning är ett relativt stort rektangulärt täcke gjord av vattentäta eller vattenavvisande material. De är vanligtvis gjorda av någon typ av grovt tyg, som polyester eller canvas, och täckta med någon form av plast, som latex eller PVC. Vid presenningens hörn, vid behov, längs sidorna, finns det oftast korta rep för att fixera tarpen så att den inte flyger iväg när det blåser. Hålen för repanslutningen är förstärkta med så kallade öljetter, och metallringen är ordentligt fastsatt i presenningen för att förhindra att den slits under tung belastning. Storleken på presenningen varierar mycket beroende på användningsområde, men längden på varje längd av konventionell presenning är vanligtvis mellan 3 och 15 meter.

Den vanligaste färgen på presenningar är grön, men andra färger inkluderar gult och rött. Formmässigt är presenningen vanligtvis rektangulär, men till exempel i ett partytält eller en båt kan den ge en speciell designform som passar användningsområdet.

Presenningar har många användningsområden, som att motstå olika naturfenomen som vind, regn och solljus, som vindskydd eller tält vid camping eller spaning, som droppskydd för målare eller som skydd för båtar, insatser eller andra föremål. Presenningar används även i marknadsstånd och partytält för att ge sol- och regnskydd samtidigt som känslan av att vara utomhus bibehålls, och kan enkelt flyttas runt i montern.

Var kan jag köpa presenningar?

Hos Tentarp hittar du ett stort antal presenningar för alla möjliga användningsområden. Här kan du garantera en presenning av högsta kvalitet. Utöver presenningar har Tentarp fler alternativ, bland annat balkongskydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *