Vikten av att ha ett svenskt fordonsskydd till din bil

Många kanske har hört talas om fordonsskydd för bilar, men få vet vad det är. Syftet med att skaffa fordonsskydd till din bil är att det ska motsvara tillverkarens nybilsgaranti och om någon del är skadad och behöver bytas ut kan du reparera din bil. Detta är något som försäkringsbolaget inte täcker, vilket kan bli en dyr sak. Nu kanske du tror att din bil bara är några år gammal och att den inte kommer att fungera fel. Målet för biltillverkare, som de flesta företag i världen, är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Därför ser biltillverkarna till att deras bilar bara upprätthåller garantitiden, varefter bilen inte längre är ett problem för dem. Efter garantitiden började många bilägare strax därefter stå för dyra reparationskostnader. Detta är ingen slump, men så här ser det ut.

Tråkigt med oförutsedda utgifter

När din bil går sönder blir det en dyr sak att reparera den ändå. Många verkstäder tar väldigt höga priser för de minsta reparationer som du faktiskt kan fixa själv. När du får oförutsedda utgifter kommer det att allvarligt påverka din ekonomiska situation, vilket kan orsaka stora problem för många människor. Det kan innebära att du till exempel under semestern kan avboka familjens resa till Kolmården och välja något billigare eller sämre.

Skydda dig med Svenskt Fordonsskydd

Svenskt Fordonsskydd ger fordonsgaranti Du betalar en fast månadsavgift och om din bil går sönder reparerar de den. På så sätt kan du undvika oväntade utgifter och lättare planera din ekonomi. Fordonsskyddsanordningen låter dig också känna en stark känsla av trygghet i ditt dagliga liv, och du behöver inte oroa dig för att bilen ska gå sönder.

Måste jag ha ett fordonsskydd?

Nej, du behöver inte alltid ha ett fordonsskydd, och det är inte alltid fallet, eftersom det kan tillhandahållas för din bil. Om din bil fortfarande har nybilsgaranti behöver du inte fordonsskydd eftersom den har samma egenskaper. Om din bil är för gammal för att ge fordonsskydd, till exempel om du köper en begagnad bil, kan detta vara värt att kolla upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *