Få mer när du säljer ditt företag

Att sälja sitt företag är ingen enkel process och det kan vara mycket tidskrävande ifall du inte har någon erfarenhet kring detta. Företagsmäklaren BizBridge hjälper dig med att sälja ditt företag och göra det så enkelt och smidigt som möjligt, samtidigt som du får mycket mer för ditt företag.

Det finns många anledningar till att man vill sälja sitt företag, men en av de vanligaste anledningarna är att ägaren börjar bli gammal och ska gå i pension. Ifall man inte väljer att sälja sitt företag och lägga ner det istället får man tänka på hur många av ens anställda som kommer att bli av med jobbet, vilket kommer att påverka deras vardag en hel del. Genom att kontakta en företagsförmedlare kommer dina anställda att kunna vara kvar på arbetsplatsen, fast med en annan ägare.

Det finns många företagsmäklare i Stockholm, men det finns ett som sticker ut i mängden bland dessa och de är BizBridge som vi tidigare nämnt. BizBridge har många års erfarenhet av företagsförmedling och vet hur man ska göra för att hitta potentiella köpare.

Vad gäller för att sälja aktiebolag?

Att sälja ett aktiebolag är inte samma sak som att sälja ett vanligt företag. Här finns det betydligt mer att bita i. När ett aktiebolag ska säljas måste man först bestämma hur stor del av bolaget som man vill sälja, samt kontrollera vilka skatteregler som gäller. Man måste även kontrollera företagets aktiebok och bolagsordningen där det kan finnas bestämmelser om hur aktiebolaget får säljas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *