Grillen för grillmästaren

Enders är extremt bra och populärt märke inom grillar. Här hittar du information om deras senaste Enders Kansas Pro 4 SIK Profi Turbo som är gjord för grillentusiasten!

Enders Kansas Pro 4 SIK gasolgrill

Enders Kansas Pro 4 SIK Profi Turbo är en högkvalitativ grill med smarta detaljer och funktioner för dig som vill ta matlagning till nästa nivå. Enders Kanas PRO erbjuder inte bara grill, utan också ett utekök med elektriska kranar och kokplattor. Enders Kansas PRO har fyra bottenbrännare som ger hög värme jämnt. Det finns också ytterligare rätter som är användbara vid tillagning av grönsaker och andra rätter. Värmeremsan uppnår snabbt enhetlig värme och producerar värme nära 300 ° C. På baksidan av Kansas PRO finns en vertikal infraröd brännare. Det här är bra att baka och du vill inte vakna. Servera gäster som väntar på kall mat.

Enders Kansas PRO gör det enkelt att ändra nätet till det som bäst passar ditt framtida nät. Ett brett utbud av grillar och tillbehör finns tillgängliga, inklusive pizzasten, droppannor och absoluta grillar. Ytan på Enders Kansas PRO
-grillen har en full storlek på 70×45 cm vilket ger dig mer bakutrymme.

Specialeffekten TURBO ZONE ger extrema effekter som snabbt når temperaturer upp till
00 ° C på grillen. Sätt biffen där och den är klar på nolltid. Flamskyddsmedlet är tillverkat av rostfritt stål och är utformat för att minimera risken för större lågor. Enders Kansas Pro SIK designade grillen med en innovativ lösning som gör det möjligt att ta bort droppkomponenterna utan verktyg eller problem. Det lättskötta systemet gör att du kan lossa delar och tvätta dem i diskmaskinen utan problem.

Tillräckligt lagringsutrymme för grill tillbehör med 3 stora skåp och dörrar. Alla är dubbelisolerade och kan enkelt monteras med grill tillbehör, gasflaskor och mer. Du kan också komma åt diskhon på vänster sida av grillen. Härifrån kan du enkelt få vatten genom att ansluta trädgårdsslangen till på grillen genom en vanlig ”gardena-koppling”. Enders Kansas Pro SIK är en unik och tidlös design. Två sidobord ger grillstöd och komfort, vilket förhindrar att värmen släpper ut. Locket har ett fönster som gör det enkelt att övervaka matlagningen utan att behöva öppna locket hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *