Vilka är Sightline?

De är en privat studio som arbetar nära dig som kund för att utveckla inspirerande och skräddarsydda projekt med högsta kvalitet 3D-visualisering och virtual reality (VR) för nya produktioner och stadsplanering. I 20 år har Sightline alltid varit i framkant och skapat attraktiva 3D-bilder, visualiseringar, virtuella visningar och innovativa produkter och har därför blivit Sveriges ledande 3D-visualiseringsstudio.

Lite av det som erbjuds av Sightline har vi listat nedan:

  • I husväljaren kan du enkelt hitta ett hus som passar köparnas behov. Priser, fakta och tillgänglig information kommer att uppdateras i realtid.
  • Med virtuell visning kan du enkelt ta en 360-graders rundtur i ditt framtida hem från rum till rum. Det finns också externa skärmar för webb och sociala medier och smarta telefoner / surfplattor.
  • Här skräddarsys 3D-visualisering och 3D-bilder som passar för målgruppen för ditt projekt. Sensationella foton, inredning och rätt grafiskt uttryck inspirerar till beslutsfattande.

Sightline kan enkelt säga att de är stolta över att vara en pålitlig partner för många stora bygg- och fastighetsföretag samt skandinaviska och sydostasiatiska myndigheter. I 20 år har folket på Sightline Vision etablerat sig som en av Sveriges ledande visualiseringsstudior. Uppfattningen de har är om helhet och detaljer, vilket innebär att de kan leverera inspirerande projekt av högsta kvalitet inom 3D och VR. De är en privat studio. Som kund hos de så märker du snabbt att de arbetar nära dig för att utveckla och utveckla produkter som passar dig och ditt projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *