Ritplattan, konstnärens nya vän

En ritplatta är som en stor, inbjudande låda med färg fylld med färg och mycket innehåll. Borstarna finns i olika storlekar och doppas i olika färger. Ritplattan är ett mångsidigt verktyg som används av digitala konstnärer och grafiska designers dagligen. Pennorna har just rakats och alla markörer är fortfarande täckta. Ingenting är torrt! Färgstrukturen beror på det valda verktyget. Färglådan innehåller kritor, markörer, ritpennor, markörer och stämplar.

Du kan ställa in antalet avancerade funktioner som är tillgängliga via inställningarna i appen. Zooma, duk-rotation och avancerade borstkontroller aktiveras eller inaktiveras. Detta är en avancerad borstkontroll som låter dig göra stora förändringar med de flesta verktyg. Målerverktyg finns också i olika kreativa färger. Måla och ändra färger på egen hand!

Ritplattan finns i en mängd olika bakgrunder och klistermärken. Du kan infoga din egen bild som bakgrund eller som klistermärke. Klistermärkena kan vridas, ändras, förstoras och placeras fram och tillbaka. Du kan också ta bort det i bakgrunden för redigering, som att ta bort detaljer, färgkonturer och fläckar. Ritplattan har också ett textverktyg med en manuell palett för att välja olika teckensnitt och valbara textfärger.

Hos Brollz kan du enkelt hitta en ritplatta som passa dig och mycket mer som exempelvis vattentäta tangentbord, bluetooth mus, ljusbord, tvättbara tangentbord och mycket mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *