Ladda din elbil hemma

Att äga en elbil gynnar inte bara dig själv och din plånbok, det gynnar även miljön runtomkring i hela världen i slutändan. Men äger man en elbil så måste man såklart ha en laddstation för elbil hemma för att kunna ladda elbilen hemma. Men vad är då egentligen en laddstation för elbil?

Laddstationen

Laddstation till elbil finns då det finns risker och nackdelar med att ladda en elbil i ett vanligt eluttag hemma. Det kan vara brandfarligt, tar längre tid och är ett sämre val ekonomiskt.

Genom att installera en laddbox så du kan ladda elbil hemma får du en säker och effektiv laddstation som kan ladda din elbil med en hastighet 10 gånger snabbare än genom ett vanligt eluttag, och du kommer att ha fler möjligheter att vara smart och ekonomisk med hjälp av, till exempel en belastning jordladdningsbalans och planerad laddning. Det finns även offentliga laddstationer, antalet offentliga laddstationer kan vara utrustade med snabbladdare eller destinationsladdare.

Laddtec

Företaget Laddtec finns då där för att hjälpa dig kunna ladda din elbil hemma. Inte finns de bara för att hjälpa dig med din laddning hemma, men även för exempelvis företag och BRF-föreningar. Med deras laddstolpar för företag och för BRF:er har de i sitt utbud exempelvis laddstationer och laddstolpar från Zaptec Pro som är etablerade inom denna marknad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *